Τι είναι το QR Code

Ο QR Code είναι μια δισδιάστατη έκδοση του γραμμωτού κώδικα, που συνήθως αποτελείται από ασπρόμαυρα μοτίβα pixel. Η Denso Wave, ιαπωνική θυγατρική του προμηθευτή της Toyota Denso, τα ανέπτυξε για τη σήμανση εξαρτημάτων προκειμένου να επιταχύνει τις διαδικασίες εφοδιαστικής για την παραγωγή αυτοκινήτων τους. Τώρα, έχει βρει το δρόμο του στο μάρκετινγκ για κινητά με την ευρεία υιοθέτηση των smartphone. Το “QR” σημαίνει “Γρήγορη απόκριση”, το οποίο αναφέρεται στην άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που κρύβονται στον Κώδικα.

Πλεονεκτήματα του QR Code

Έχουν κερδίσει δημοτικότητα λόγω της ευελιξίας τους. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να συλλέξετε σχόλια για να βελτιώσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών με εικόνες ή βίντεο ή ακόμα και να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω εκδηλώσεων και κουπονιών. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μία μόνο σάρωση!

Ψηφιακός Κατάλογος - Ανέπαφο Μενού με QR CODE

Δημιουργήστε το δικό σας Ψηφιακό Κατάλογο Μενού, προστατέψτε την επιχείρηση σας και τους πελάτες σας μειώνοντας την επαφή δίνοντας πρόσβαση ανέπαφα με τους κωδικούς QR, NFC tag και WiFi Hotspot (QR Menu, NFC Menu, WiFi Hotspot Menu).

Εκσυγχρόνηση

Εκσυγχρονίστε την επιχείρηση σας, με ένα νέο καινοτόμο τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών σας μέσω ψηφιακής παρουσίασης των προϊόντων σας.

Προστασία

Προστατέψτε την υγιεινή των πελατών σας, μειώνοντας την επαφή με έντυπους καταλόγους που αλλάζουν πολλά χέρια, παρέχοντας ανέπαφα τον Ψηφιακό Κατάλογο στο κινητό τους.

Οικολογία

Υιοθετείστε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Δώστε τέλος στις εκτυπώσεις των μενού. Προσφέρετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος, κάνοντας παράλληλα οικονομία από τα έξοδα εκτυπώσεων σε χαρτί.

Ψηφιακός κατάλογος, Ανέπαφο μενού με κωδικούς QR και NFC tags

Ηλεκτρονικό μενού για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ξενοδοχεία.

Ψηφιακό μενού με την εταιρική σας ταυτότητα.