friends Mag logo

Friends Mag

Το “Friends Mag” είναι το περιοδικό της ακτοπλοϊκής εταιρείας “Fast Ferries”. Η Melon Advertising εξασφάλισε, μέσω της συμφωνίας μας με την Fast Ferries, την αποκλειστικότητα του περιοδικού ως το μοναδικό έντυπο που θα εκδίδεται και θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των πλοίων καθώς και τις επιβατικές θέσεις. Πάνω από 1.500.000 επιβάτες ταξιδεύουν κάθε χρόνο με την Fast Ferries με δύο καθημερινές αναχωρήσεις τόσο από την Ραφήνα και τον Πειραιά, όσο και από τα νησια Άνδρο, Τήνο, ΜύκονοΝάξο, Πάρο, Ίο, Σαντορίνη και Σύρο με εκτέλεση δρομολογίων και τους 12 μήνες του έτους. Η συνέπεια, η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η ποιότητα ταξιδιού και η εξυπηρέτησηείναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Fast Ferries, μιας ακτοπλοϊκής εταιρείας που οι επιβάτες την εμπιστεύονται από το 1989 για την μετακίνησή τους.

friends mag

Fun To Build Websites With

Salient Gives You Powers

friends mag

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

See How

Η Melon Advertising εξασφάλισε, μέσω της συμφωνίας μας με την Fast Ferries, την αποκλειστικότητα του περιοδικού ως το μοναδικό έντυπο που θα εκδίδεται και θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου καθώς και τις επιβατικές θέσεις.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σύμφωνα με στατιστικές, οι ταξιδιώτες φροντίζουν πάντοτε να διαβάζουν τα περιοδικά ή τα φυλλάδια που βρίσκονται στις θέσεις τους, ακόμη κι αν πρόκειται για τα ναυαγοσωστικά φυλλάδια κατά την διάρκεια του πολύωρου ταξιδιού τους. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι επιβάτες ενημερώνονται πλήρως για τα διαφημιζόμενα προϊόντα αλλά και για την γενικότερη ύλη του περιοδικού.

Μόδα, υγεία, ψυχολογία, αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι λίγα από τα θέματα που θα αναπτύξουμε στο περιοδικό μας και ελπίζουμε να σας κρατήσει όμορφη παρέα στο ταξίδι σας. Πάνω από 800.000 επιβάτες ταξιδεύουν κάθε χρόνο με την Fast Ferries με δύο καθημερινές αναχωρήσεις τόσο από την Ραφήνα, όσο και από τα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Νάξο με εκτέλεση δρομολογίων και τους 12 μήνες του έτους. Η συνέπεια, η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η ποιότητα ταξιδιού και η εξυπηρέτηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Fast Ferries, μιας ακτοπλοϊκής εταιρεία που οι επιβάτες την εμπιστεύονται από το 1989 για την μετακίνησή τους.