Ο Μιχάλης Κοσμίδης διατηρούσε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στη περιοχή Πέραν της Κωνσταντινούπολης. Ήταν γνωστός για τα γευστικά και ποιοτικά γλυκά του. Το 1922 μετά την Μικρασιατική καταστροφή ήρθε στον Πειραιά και δημιούργησε ένα μικρό εργαστήριο όπου έφτιαχνε όλες τις λησμονημένες γεύσεις από την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στην συνέχεια ο ένας του γιος Ευμόρφιος Κοσμίδης ξεχώρισε για τις ικανότητες του και κατάφερε όταν αποσύρθηκε ο πατέρας του με το μεράκι του και την αγάπη του για την τέχνη που διδάχτηκε, να συνδέσει το όνομα του με τον χαλβά και τα χειροποίητα προϊόντα Πανελλαδικά, κρατώντας τις μυστικές συνταγές και την ιδιαίτερη γεύση των χαμένων πατρίδων.

Το 2002 ο ανιψιός του Ευμόρφιου Κοσμίδη και εγγονός του Μιχάλη Κοσμίδη μαζί με άλλους δυο τεχνίτες που είχαν θητεύσει για πολλά χρόνια δίπλα του, πήραν τα ηνία και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των καιρών, δημιούργησαν ένα πρότυπο εργαστήριο διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων με την προσθήκη νέων ειδών

Logo Design

Έχοντας αξιοποιήσει τα δεδομένα και με γνώμονα τις απαιτήσεις του πελάτη, ολοκληρώσαμε τον σχεδιασμό του νέου λογοτύπου, της εταιρείας, σε 2 γλώσσες.

Σχεδιασμός υλικού για εκθεσιακό περίπτερο

Με γνώμονα τις απαιτήσεις του πελάτη, σχεδιάσαμε όλο το οπτικό υλικο για τις επιφάνιες και βιτρίνες των εκθεσικών περιπτέρων της εταιρείας, για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχεδιασμός Καταλόγου

Σχεδιάσαμε τo νέο κατάλογο παρουσίασης των προϊόντων της εταιρείας.

Σχεδιασμός Ετικέτας

Σχεδιάσαμε τη νέα σειρά ετικετών για τις συσκευασίες των προϊόντων της εταιρείας.